preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gorjani

Login
idemo u srednju ....

e-Dnevnik

Raspored vožnje školskog autobusa

VAŽNO - za učitelje!!!

www.ettaedu.eu

Priloženi dokumenti:
Ettaedu.pdf

Sudjeluj i ti!

Anketa (mala)
Koja je za Vas najvažnija stvar na svijetu?


Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 1. 2010.

Ukupno: 128581
Ovaj mjesec: 969
Ovaj tjedan: 107
Danas: 31
KALENDAR
« Rujan 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Korisni linkovi :)

Dan hrane, kruha i zahvalnosti
Maja Greganović / datum: 17. 10. 2018. 06:55

U našoj smo školi ove godine na malo drugačiji način obilježili Dan hrane, Dane kruha i zahvalnosti. Nakon prigodnog programa, kojeg su pripremili učenici s učiteljem Hrvojem, učiteljicom Mirelom i vjeroučiteljem Ivanom, svi smo se zaputili iza školske dvorane. Tamo smo priredili pravi piknik te su učenici, zajedno s učiteljima i drugim zaposlenicima škole, roštiljali. Osim hamburgera, kobasica, slanine i ćevapa, na roštilju su se našle tikvice, muškatne tikve, paprika, gljive.. Bilo je tu i raznih priloga, od čega je najzanimljivije izgledala salata od ljubičastog krumpira.

U područnoj školi u Tomašancima, učenici su također priredili prigodan program, objedovali hranu koju su donijeli u školu, a nakon toga i izrađivali ukrase od slanog tijesta.

Sve to možete pogledati u našoj fotogaleriji ( i ).


[OPŠIRNIJE]Svjetski tjedan svemira
Maja Greganović / datum: 12. 10. 2018. 09:11

I ove smo godine u našoj školi obilježili Svjetski tjedan svemira. Učenici od petog do osmog razreda sudjelovali su u 5 ponuđenih radionica. Uz puno mašte, učenici su crtali svoje viđenje vanzemaljaca ili kako zamišljaju svoj život u Svemiru, a kroz sastave opisivali kako se živi na drugim planetima. Na internetu i iz enciklopedije, tražile su se informacije za plakat o planetima Sunčevog sustava dok su neki koristili internet da bi napravili osmosmjerku sa pojmovima iz astronomije. Najžustrije je bilo u grupi koja je igrala Pictionary crtajući zadane pojmove vezane uz svemir. Kroz igru i zabavu vrijeme je brzo proletjelo, ali možemo reći da smo bar na kratko "prošetali" prostranstvom Svemira.

Fotogalerija                                                                         Ivana Domjan


[OPŠIRNIJE]Svjetski dan tablice množenja
Maja Greganović / datum: 4. 10. 2018. 13:14

Povodom svjetskog dana tablice množenja, učenici 7. razreda i učiteljica Ivana Domjan, uključili su se u međunarodni projekt. Tom su prigodom u našem selu ispitali odrasle sugrađane tablicu množenja te podijelili certifikate sudionicima koji su uspješno odgovorili na sva pitanja. Sugrađani su se podsjetili školskih dana i važnosti trajnog znanja tablice množenja i njene primjene u svakodnevnom životu.  (fotogalerija)


[OPŠIRNIJE]Terenska nastava - Drljak
Maja Greganović / datum: 4. 10. 2018. 08:16

​Učenici naše škole prošloga su petka bili na terenskoj nastavi u Josipovcu Punitovačkom. Škola Josipa Kozarca iz Josipovca P. jako nas je lijepo ugostila na ribnjaku Drljaku. Učenici dviju škola su se družili, igrali sportske igre i učili jedni od drugih. Kako je izgledalo to obogačujuće iskustvo, pogledajte u našoj fotogaleriji!


[OPŠIRNIJE]Posjet prometne policije 1. razredu
Maja Greganović / datum: 2. 10. 2018. 11:08

Predstavnica prometne policije posjetila je učenike prvog razreda naše škole u utorak, 2. listopada 2018. i održala im zanimljivo predavanje o sigurnom ponašanju u prometu.

Učenici su slušali, zainteresirano postavljali pitanja i sudjelovali u raspravi. Mnogi su naveli primjere o pravilnom ponašanju u prometu  iz svakodnevnog života, ali i osvijestili važnost obaveznog nošenja kacige i štitnika prilikom vožnje bicikla i vezanja na stražnjem sjedalu kod vožnje u automobilu.

Na poklon su dobili reflektirajuće kabanice.


[OPŠIRNIJE]Projekt "Danas jedemo ribu"
Damir Jukić / datum: 1. 10. 2018. 08:14

Ministarstvo poljoprivrede je tijekom rujna pokrenulo informativnu kampanju "Danas jedemo ribu". U ponedjeljak je kampanja stigla i u našu školu. Cilj projekta je podizanje svijesti o važnosti domaćih proizvoda ribarstva i akvakulture, kako bi se ti proizvodi što više koristili u prehrani školske djece i postali značajan dio njihovih obroka.

Kako se dobre navike stvaraju u najranijoj dobi, kampanja se obraća prvoškolcima putem paketa koji sadrži konzervu jadranske srdele u maslinovom ulju, paštetu od srdele i slikovnicu "Danas jedemo ribu".


[OPŠIRNIJE]HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN
Maja Greganović / datum: 12. 9. 2018. 10:08

U ponedjeljak 10. rujna 2018., u našoj smo školi obilježili Hrvatski olimpijski dan. Učenici razredne nastave iz matične i područne škole natjecali su se u nekoliko olimpijskih disciplina (prilagođeno dobi), a onda je ravnatelj podijelio medalje najuspješnijim natjecateljima. Predmetna nastava, obilježila je Hrvatski olimpijski dan kroz nastavu Tjelesne i zdravstvene kulture.

Pravi sportski duh možete vidjeti ako zavirite u našu fotogaleriju.


[OPŠIRNIJE]Kalendar rada u školskoj godini 2018. / 2019.
Damir Jukić / datum: 3. 9. 2018. 11:35

Nastava počinje 3. rujna 2018. godine, a završava 14. lipnja 2019. godine:

  • prvo polugodište traje od 3. rujna 2018. godine do 21. prosinca 2018. godine
  • drugo polugodište traje od 14. siječnja 2019. godine do 14. lipnja 2019. godine, a za učenike završnih razreda srednje škole do 22. svibnja 2019. godine.

Školski praznici:

  • zimski praznici počinju 24. prosinca 2018. godine, a završavaju 11. siječnja 2019. godine
  • proljetni praznici počinju 18. travnja 2019. godine, a završavaju 26. travnja 2019. godine
  • ljetni praznici počinju 17. lipnja 2019. godine, osim za učenike koji su upućeni na dopunski rad ili polažu predmetni, razredni, popravni, dopunski, razlikovni ili neki drugi ispit.

[OPŠIRNIJE]Nova verzija brošure "Sigurnije na Internetu"
Emilija Prgomet / datum: 1. 12. 2016. 08:23

U svrhu podizanja svijesti o računalnoj sigurnosti CARNetov Nacionalni CERT objavio je novu verziju brošure „Sigurnije na Internetu“.

Brošura, namijenjena svim korisnicima računala, na jednostavan i razumljiv način opisuje koje sve opasnosti vrebaju u virtualnom svijetu, kako prepoznati Internet prijevare, zaštititi računalo i sačuvati privatne podatke od krađe ili gubitka.

Osim toga, brošura sadrži i vodič za roditelje u kojemu su savjeti kako zaštititi djecu od nepoćudnih sadržaja i kako ih naučiti odgovornom i pametnom korištenju Interneta. 

Novu verziju brošure možete pogledati OVDJE!!!


[OPŠIRNIJE]e-Dnevnik u našoj školi
Damir Jukić / datum: 9. 9. 2016. 08:24

Od ove školske godine 2016./2017. u našoj školi će se koristiti e-Dnevnik, čime klasični „papirnati“ dnevnik postaje stvar prošlosti.

E-Dnevnik je web aplikacija za vođenje razredne knjige u elektroničkom obliku. Aplikaciju je izradio CARNet te ona ima sve funkcionalnosti postojeće razredne knjige, uz dodatne funkcionalnosti koje omogućava uporaba informacijsko-komunikacijskih tehnologija (ICT).

Aplikaciji mogu pristupiti učenici i roditelji na adresi https://ocjene.skole.hr koja omogućava pregled ocjena, izostanaka, bilješki te raspored pisanih zadaća.

Učenici se u aplikaciju prijavljuju sa svojim elektroničkim identitetom (npr. pero.peric@skole.hr) iz sustava AAI@Edu.hr. Ukoliko učenik nema elektronički identitet dobit će ga na početku školske godine (u tajništvu škole). Roditelji se u aplikaciju mogu prijaviti isključivo putem sustava e-Građanin. 

Ukoliko želite koristiti e-Dnevnik za roditelje, više informacija kako postati e-Građanin potražite ovdje.

Priloženi dokumenti:

 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju