preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gorjani

Login

Odrastanje
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
5 stvari koje nikada ne bi trebala reći dečku
Autor: Emilija Prgomet, 30. 9. 2014.

Nije važno je li među vama tek zaiskrilo ili ste već duže vrijeme skupa, neke stvari biste ipak trebali prešutjeti pred 'osjetljivim ušima' muškog roda. wink


#Ne bih ti ovo trebala reći jer je tajna, ali... Djevojke često znaju svojim partnerima prenositi informacije koje im je netko rekao u povjerenju. Čak i ako si sigurna da će on to zadržati za sebe, jednostavno nije lijepo odavati tuđe tajne. Sigurno postoji razlog zašto je tvoja frendica to rekla samo tebi, a ne i tvom dečku, a s druge strane ovako mu pokazuješ da i njegova tajna može biti 'proslijeđena'.!

 

#Da me voliš, znao bi- Dečki nemaju posebne moći čitanja misli i zato nemoj očekivati da će on znati koji je razlog tvoje iznenadne ljutnje. To ne znači da te ne voli ili da mu nije stalo, nego je možda u tom trenutku preokupiran drugim stvarima pa ne primjećuje da te nešto muči. Razgovaraj s njim i jasno mu daj do znanja u čemu je problem – dečki bolje funkcioniraju na taj način.

 

 

#Ali moj bivši dečko je... Koga briga? Bivši je s razlogom – on je dio prošlosti i tamo treba ostati. Kako bi se ti osjećala da te neprestano uspoređuje sa svojim bivšim djevojkama? Nitko to ne voli i zato izbjegavaj ovu rečenicu.

 

#Imali bismo tako lijepu djecu- Lijepo je maštati, ali neke stvari je bolje ne izgovoriti – pogotovo ako ste tek na trećem dejtu. Trebate uživati u tom trenutku, a ne razmišljati o onome što bi se moglo dogoditi za 10 godina. Dečki su često manje zreli od svojih vršnjakinja pa ih ovakve izjave mogu izludjeti.

 

#To je glupa ideja, nikada neće upaliti-Jednako kao što želiš da on bude tvoja podrška, moraš i ti biti njegova. Tko kaže da i ti ponekad nemaš čudne ideje? Dečki se rijetko povjeravaju pa ako ti otvori srce i otkrije svoje ideje i planove, nemoj ga popljuvati i obeshrabriti.

 

Cure,nemojte omalovažavati svoje dečke i obeshrabrivati ih! Izvor: http://www.teen385.com/savjeti/ljubav-sex/7-stvari-koje-nikada-ne-bi-trebala-reci-decku


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju