preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gorjani

Login
Tražilica
idemo u srednju ....

e-Dnevnik

Raspored vožnje školskog autobusa

VAŽNO - za učitelje!!!

www.ettaedu.eu

Priloženi dokumenti:
Ettaedu.pdf

Sudjeluj i ti!

Anketa (mala)
Koja je za Vas najvažnija stvar na svijetu?


Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 1. 2010.

Ukupno: 134373
Ovaj mjesec: 1034
Ovaj tjedan: 322
Danas: 1
Korisni linkovi :)

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Javni poziv za korištenje školske sportske dvorane OŠ Gorjani
Autor: Damir Jukić, 5. 10. 2017.

REPUBLIKA HRVATSKA
OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA
OSNOVNA ŠKOLA GORJANI
Bolokan 20, 31422 Gorjani
 
Tel./fax:  031/853-512; 031/853-009
e-mail: osgorjani@os-gorjani.skole.hr
 
Klasa : 602-02/17-01-228
Urbroj: 2121-19-17-01

Gorjani, 5. listopada 2017.

 

 

Na temelju članka 62. Statuta Osnovne škole Gorjani ravnatelj škole objavljuje

JAVNI POZIV
ZA KORIŠTENJE TERMINA ŠKOLSKE SPORTSKE DVORANE OŠ GORJANI

1. Predmet ovog javnog poziva je korištenje sportske dvorane OŠ GORJANI u vrijeme kad se u dvorani ne odvijaju aktivnosti predviđene Godišnjim planom i programom škole.

2. Na ovaj poziv se mogu javiti svi zainteresirani punoljetni građani Republike Hrvatske bilo kao fizičke osobe ili kao predstavnici pravne osobe (udruga, klubova, organizacija) koje termine u sportskoj dvorani žele koristiti u šk. godini 2017./2018. u trajanju od najmanje 2 tjedna. Za korištenje dvorane u trajanju kraćem od 2 tjedna nije se potrebno javljati na javni poziv.

3. Sportska dvorana se u vrijeme kad se u dvorani ne odvijaju aktivnosti predviđene Godišnjim planom i programom može koristiti isključivo za sportske aktivnosti prijavitelja na ovaj javni poziv.

U dane blagdana i državnih praznika nastavno sportska dvorana neće raditi.

4. Za aktivnosti iz točke 3. ovog poziva sportska dvorana se može koristiti u vremenu od ponedjeljka do subote od 16.00 do 23.00 sata, osim ako Godišnjim planom i programom škole nije planirana neka aktivnost u dvorani u to vrijeme.

5. Cijena korištena sportske dvorane za prijavitelje na ovaj poziv je 100,00 kuna po satu korištenja.

6. Prijavitelj na ovaj javni poziv može zatražiti i umanjenje cijene korištenja dvorane ili besplatno korištenje dvorane ukoliko se radi o udruzi ili klubu u kojoj su članovi učenici OŠ GORJANI ili udruge i klubovi koji skrbe o djeci i osobama s posebnim potrebama ili invalidima Domovinskog rata. Prednost u odabiru termina korištenja imaju klubovi, udruge i društva koji okupljaju djecu i mlade sa područja općine Gorjani, nemaju vlastite prostorije kao i korisnici koji redovito plaćaju punu cijenu korištenja dvorane (najamninu).

7. Ovaj javni poziv otvoren je tijekom cijele školske godine 2017./2018. počevši od dana objave javnog poziva na internetskim stranicama škole.

8. Prijavitelji koji žele koristiti dvoranu dužni su dostaviti svoje Prijave najkasnije 15 dana prije planiranog početka korištenja dvorane, te se prije podnošenja prijave informirati o raspoloživosti termina.

9. Prijavitelji (sportski klubovi, sportske zadruge, pravne i fizičke osobe) za korištenje nastavno sportske dvorane trebaju podnijeti Prijavu za korištenje nastavno sportske za razdoblje školske godine 2017./2018.

Obrazac (Prijave) se može preuzeti na internetskoj stranici škole (http://os-gorjani.skole.hr) ili osobno u tajništvu škole.

10. Prijavu je potrebno poslati na adresu Osnovna škola Gorjani, Bolokan 20, 31422 Gorjani, dostaviti osobno u tajništvo škole ili poslati na e-mail adresu škole osgorjani@os-gorjani.skole.hr.

11. O prihvaćanju Prijave na javni poziv odlučuje ravnatelj Škole u roku od 5 dana od dana primitka prijave.

12. Prijavitelj čija je Prijava prihvaćena sklapa sa Školom Ugovor o korištenju školske sportske dvorane sukladno uvjetima propisanima u ovom javnom pozivu, Kućnim redom Škole i ostalim općim aktima poslovanja Osnovne škole Gorjani.

 

Pod opširnije možete preuzeti obrazac prijave za korištenje termina školske sportske dvorane OŠ Gorjani!!!
Priloženi dokumenti:
Obrazac_prijave.docx (13.20 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju