preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gorjani

 

 

 16. ožujka 2009.  konačno je, nakon što je prikupljena sva potrebna dokumentacija,  započela dugo očekivana izgradnja nastavno-športske dvorane u sklopu matične škole u Gorjanima. Izvođač radova bila je K.T. Tehnogradnja d.o.o. iz Osijeka, a u financiranju izvođenja radova izgradnje objekta nastavno športske dvorane zajednički je sudjelovalo Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva sa sredstvima osiguranim u Državnom proračunu RH, po Programu integralnog razvoja lokalne zajednice EIB 2 u iznosu od 90% i općina Gorjani (Osječko-baranjska županija)  u visini od 10% od ukupnog iznosa. Radovi na samoj dvorani trajali su nepune dvije godine sa manjim prekidima.  Uporabnu dozvolu dobili smo 10. siječnja 2011. godine kada je dvorana i puštena u rad.  Sa početkom drugog obrazovnog razdoblja školske godine 2010./2011. naši su učenici po prvi put kročili u dvoranu.

 

   10. lipnja 2011. godine svečano je otvorena nastavno-športska dvorana. Svečanom otvorenju prisustvovali su: državni tajnik ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Karlo Gjurašić, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Željko Kraljičak, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Ksenija Zbožil sa suradnicima, naši učenici i djelatnici škole, roditelji kao i drugi uvaženi gosti.  

Ukupna površina dvorane iznosi 723 m2, dok je površina samog igrališta 432 m.    

U dvorani postoje 2 svlačionice s tuš-kabinama i toaletima, kabinet za nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture, 3 sanitarna čvora, spremište za športsku opremu.

 

Korisnici nastavno-športske dvorane su sljedeći:

  • Učenici razredne i predmetne nastave OŠ Gorjani,
  • Školsko Športsko Društvo „Gorjanac“ Gorjani,
  • Polaznici pred-škole OŠ Gorjani,
  • NK Budućnost Gorjani i NK Dinamo Tomašanci,
  • Pioniri NK Budućnost Gorjani,
  • Rekreativci.

 

    Dvorana je u službi korisnika od 8.00 ujutro kada sa nastavom započinju naši učenici pa sve do 22.00 sati kada najčešće dvoranu koriste rekreativci.

 


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Info

Oglasna ploča
idemo u srednju ....

e-Dnevnik

VAŽNO - za učitelje!!!

www.ettaedu.eu

Priloženi dokumenti:
Ettaedu.pdf

Sudjeluj i ti!

Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 1. 2010.

Ukupno: 280879
Ovaj mjesec: 1997
Ovaj tjedan: 369
Danas: 23
CMS za škole logo
Osnovna škola Gorjani / Bolokan 20, HR-31422 Gorjani / os-gorjani.skole.hr / osgorjani@os-gorjani.skole.hr
preskoči na navigaciju