2017-06-02 14:00:00

DAN ŠKOLE!!

U našoj školi ljubav čine djeca. Ona dijele i radost i bol, putuju zajedno i podupiru jedni druge. Katkada nisu ustrajni jer često ih ponese igra i bezbrižnost. Ali, kada zastanu, prijatelji su pored njih i pružaju im ruke.

Naša su djeca još jednom pokazala kako u pripremu programa za manifestacije u školi unose sebe i čine to s puno ljubavi, što su nam potvrdili 31. svibnja 2017. godine kada je priredbom u Domu DVD-a obilježen Dan škole. 

U programu su nastupili učenici razredne nastave pjesmom i plesom, recitacijama o prijateljstvu, školi, našim najmilijima. Nije izostalo niti dječjih igara i kola u izvođenju malog folklora. Učenici Područne škole Tomašanci izveli su igrokaz Dječja prava i plesnu točku. Učenici dramske grupe prikazali su Gavranovu komediju Traži se novi suprug. Zapjevali su nam školski  i župni zbor. Ove godine htjeli smo prirediti i nešto drugačije. Tako su učitelji izveli igrokaz Svekrva i snaha, a nešto kasnije i zapjevali.

I ove nas godine jedna generacija osmaša napušta. Nadamo se kako će iz naše škole ponijeti lijepe uspomene. Evo što njihovi učitelji poručuju svakome od njih: „Rastvori širom oči i gledaj oko sebe! Promatraj! Uči! Razgovaraj! Vjeruj!“ Ravnatelj je na priredbi podijelio poklone učenicima VIII. razreda koji su pohvaljeni za odličan uspjeh i uzorno vladanje.

Na kraju smo svi zapjevali pjesmu Život nije siv.

Ako ste propustili našu priredbu, svakako pregledajte foto-galeriju

 


Osnovna škola Gorjani