preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gorjani

 > Projekti
Kutak za roditelje

 

 

 

 

 

" Naša djeca to je naša radost. Pravilan odgoj, to je naša sretna starost; loš odgoj, to je naša buduća nesreća, naše suze, naša krivnja pred drugim ljudima, pred čitavom zemljom."
Makarenko
 
 
 
 
Djeca su poput ružina pupoljka: ako ga dobro njegujemo, razvije se u divan mirisan cvijet; ako ga zapustimo, postat će uvela ruža. Jednako se tako željeno, voljeno i pravilno odgojeno dijete razvija u zdravu ličnost, postaje moralna, humana i cijenjena osoba, sa svim pozitivnim karakternim ljudskim vrednotama. Bez roditeljske nježnosti, skrbi, ljubavi, patit će cijeli život.
 
 
PROGRAM ZAŠTITA SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU I U SVIJETU MREŽNIH TEHNOLOGIJA

Poštovani roditelji,

program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenuta je u suradnji Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) te u partnerstvu s Hrvatskom poštom. Cilj je programa upoznati učenike s pravilima ponašanja u virtualnom svijetu i prevencijom elektroničkog nasilja te ih informirati o sigurnosti na internetu. 

Više informacija o programu, dostupnim materijlaima i aktivnostima možete potražiti na https://www.hakom.hr/default.aspx?id=1504.

Na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=zXxXfCbW0ss možete pronaći video o zaštiti djece na internetu. Glavna je namjena videa uputiti djecu o prihvatljivom i odgovornom komuniciranju na internetu te stvoriti odnos povjerenja u kojem se djeca odraslima uvijek mogu obratiti ako se zbog uporabe interneta osjećaju nelagodno, ustrašeno ili ugroženo.

Na poveznici http://bit.ly/HAKOM4 možete pronaći brošuru "Kako se zaštititi u svijetu interneta i mobilnih telefona".

 
 
 


 nasilje-u-skoli.PPT
 Pravilnik-o-pedagoskim-mjerama 2015.pptm


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Info

Oglasna ploča
idemo u srednju ....

e-Dnevnik

VAŽNO - za učitelje!!!

www.ettaedu.eu

Priloženi dokumenti:
Ettaedu.pdf

Sudjeluj i ti!

Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 1. 2010.

Ukupno: 281070
Ovaj mjesec: 2188
Ovaj tjedan: 560
Danas: 103
CMS za škole logo
Osnovna škola Gorjani / Bolokan 20, HR-31422 Gorjani / os-gorjani.skole.hr / osgorjani@os-gorjani.skole.hr
preskoči na navigaciju